Loghează-te pentru un acces mai rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu aveți un cont.

Apartament 3 camere, decomandat, Calea Cisnadiei Firmă

acum 5 zile Imobiliare Sibiu   179 vizualizări

260,500 lei

  • img
  • img
  • img
  • img
Locație: Sibiu
Preț: 260,500 lei Negociabil

Agentia Inovativ Imob Concept va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 1 al unui imobil cu regim scazut de inaltime, cu o suprafata utila de 73 mp, in zona Calea Cisnadiei, la 1,5 km distanta de benzinaria Euroil.

Blocul a fost construit in anul 2008, pe structura de rezistenta din grinzi de beton iar peretii sunt din caramida izolata cu polistiren de 10 cm.

Imobilul dispune de un loc de parcare si acces exclusiv la un spatiu pentru depozitare in acelasi imobil la etajul 2 cu o suprafata utila de 8mp, cu CF separat.

Locuinta este compusa dintr-un living open-space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai din care una este folosita ca si birou ,logie cu acces din living si dormitor si dipune de imbunatariri precum: parchet din lemn pentru living si dormitoare, gresie si faianta pentru bucatarie si baie, usi de lemn la interior, bucataria este complet utilata cu aragaz electric, plita pe gaz, masina de spalat rufe, frigider si hota, izolatie termica si fonica la exterior, etc.

Pretul este usor negociabil, se accepta orice modalitate de plata, iar acesta se preda mobilat si utilat.